Werkwijze

ONZE WERKWIJZE

Ik ga verhuizen

Verhuizen hoeft niet duur te zijn en kan vele malen goedkoper, MBI Verhuisservice heeft dat  in de afgelopen jaren al bewezen voor honderden klanten betrouwbaar en flexibel te zijn. Maar ook de goedkoopste verhuisbedrijf te zijn in Amsterdam en omstreken voor bedrijven en particulieren.

Wij houden ons voornamelijk bezig met particuliere verhuizingen maar wij verhuizen ook complete bedrijfsverhuizingen en interne verhuizingen. Wij begeleiden de klant in de voorproces van de verhuizing, de verhuizing zelf en de nazorg.  Wij plannen, coördineren en begeleiden uw hele verhuizing.

Wij leveren een complete verhuisdienst voor particulieren en bedrijven. Ook zorgen we voor ontruimingen en afvoer van grofvuil.

Wat te doen bij verhuizen

tips voor verhuizenMBI Verhuisservice is meer dan een verhuisbedrijf. U kunt ons bijvoorbeeld ook inhuren voor (de)montage van uw meubilair of professioneel uw spullen inpakken. Daarnaast kunnen wij uw woning/kantoorpand bezemschoon opleveren aan de volgende eigenaar/huurder.

MBI Verhuisservice begeleidt de particuliere en zakelijke klant en nemen daarbij onze verantwoordelijkheid. Wij zorgen voor een heldere en regelmatige communicatie met onze klanten en hierdoor zorgen wij voor rust bij onze klanten. Daarom luidt onze motto “ Zorgeloos en goedkoop verhuizen”.

Wat kost een verhuizing?

Verhuizingen kan je in drie verhuizingen delen:

Kleine verhuizingen zoals een wasmachine verhuizen of een koelkast. Maar ook een studentenkamer of een kleine studio. U betaalt dan 75 EUR tot 175 EUR.

Middel verhuizingen zoals woningen van starters en kleine woningen in de grote steden zoals (Amsterdam, Almere, Rotterdam en Den Haag).  U betaalt voor een middel verhuizing gemiddeld tussen 225 EUR tot 450 EUR.

Grote verhuizingen zoals verhuizingen van gezinnen van grote appartementen of eengezinswoning. U betaalt hiervoor tussen 550 EUR tot 950 EUR.

Elke verhuizing is anders. Soms heeft u een verhuislift nodig of een parkeerontheffing zoals in de centrum van de grote steden. Soms heeft u meer diensten nodig dan verhuizingen zoals inpakservice of onze schoonmaakservice. Elke verhuizing heeft een andere kosten en neem contact met onze klantenservice voor een vrijblijvende aanvraag.

Vergeet ook niet onze verhuistips te lezen voor verhuizen in Amsterdam of onze checklist verhuizen

verhuisbedrijf

Het goedkoopste vakkundig verhuisbedrijf van Amsterdam en Omstreken.