Over ons

MBI Verhuisservice

MBI Verhuisservice

MBI Verhuisservice is een jong en dynamisch verhuisbedrijf dat sinds 2011 bestaat. Klanten kennen ons als een betrouwbaar verhuisbedrijf en ons doel is om dat zo te houden. Onze missie is “Goedkoop en zorgeloos verhuizen”. Wij streven ernaar om verhuizen goedkoop en zorgeloos te maken. De klant is de opdrachtgever en daarom verhuizen wij zoals u wilt en niet andersom. Als enige verhuisbedrijf in Nederland verhuizen wij ook in het weekend en vragen hiervoor geen extra toeslagen! U betaalt bij ons altijd alleen de gewerkte uren.

Door vast te houden aan onze kernwaarden, willen wij kwaliteit leveren en houden wij van duidelijke communicatie. Hierdoor zijn onze klanten vaak positief over onze diensten. Bekijk hiervoor onze onze klanten beoordelingen. Wij zijn trots op alle positieve reacties en op de complimenten die wij krijgen na afloop van de verhuizing. Wij hechten uiteraard veel waarde aan uw mening, laat het ons dus vooral weten als u verbeteringen heeft die wij kunnen toepassen.

Onze missie is “Goedkoop en zorgeloos verhuizen”.

Op onze website vindt u verschillende verhuisdiensten die wij kunnen leveren op het gebied van particuliere verhuizingen en bedrijfsverhuizingen. Daarnaast is op de website een duidelijk overzicht van onze verhuistarieven te vinden.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag telefonisch te woord op telefoonnummer: 020-2601210!

ONZE KLANTEN

Het goedkoopste vakkundig verhuisbedrijf van Amsterdam en Omstreken.

0
WhatsApp chat