Contact

Gebruik het formulier om in contact met ons te komen

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht

[recaptcha]

MBI Verhuisservice

Scan me!

Scan this QR Code!

Adres: Haarlemmerweg 563, 1055PN Amsterdam

Telefoon: 020 260 02 57 (Bereikbaar van 08.00 t/m 20:00)
Mobiel: 06 18832143 (24/7 bereikbaar)
E-mail: info@mbiverhuisservice.nl

KvK nr: 68069723

BTW: NL020795725B01

Wij nemen het liefst alleen verhuisaanvragen aan via ons aanvraagformulier. Bij urgente gevallen kunt u contact opnemen met 0618832143

Wilt u toch via de mail contact opnemen? Dat kan via info@mbiverhuisservice.nl

Aanvraagformulier voor uw verhuizing Onze verhuistarieven! Zonder voorrijkosten

Ik zat met een probleem, had een USA vries-koelcombinatie gekocht die afgeleverd werd door de dealer. Door omstandigheden (een ongelukje) kon de leverancier niet verder leveren dan de begane grond. Ik zat met een groot probleem, zocht willekeurig naar een verhuisservice (in dit geval MBI) nooit van gehoord. Bij het telefoongesprek gaf de man aan de de andere kant (van MBI) aan te weten over wat voor koelkast ik sprak, alleen dat gaf al vertrouwen en gaf aan als er genoeg werkruimte was (een normaa trapportaal) de verplaatsing naar de 2e (waar ik woon) wel geregeld kon worden enwij maakten een afspraak. De mannen waren keurig op tijd en gingen direct zorgvuldig en duidelijk met zin en vakkundigheid aan het tillen (had zelf wel wat twijfels omdat 1 van hen wat klein was). Werkelijk in no time was de koelkast met beleid, zorgvuldigheid, vakmanschap en duidelijke communicatie onderling geplaatst daar waar ik hem wilde hebben. Een volgende keer als ik weer zo een kluds heb weet ik waar ik naar toe ga. Mannen nogmaals bedankt v oor jullie sercie, KLASSE!!

Verhuizing van Amsterdam naar Berlijn

Voor mijn verhuizing van Amsterdam naar Berlijn ben ik via Google uitgekomen bij MBI verhuisservice. Zij leken binnen deze prijscategorie de meest professionele en dat is ook gebleken. Ik ontving een snelle reactie met een schappelijke prijsofferte en een duidelijke, realistische planning. Op de dag zelf waren zowel de verhuizers als de extern ingehuurde man met de ladderlift stipt op tijd. Verder kwam hun voorgestelde planning tot op de minuut uit en werden m’n spullen met zorg en vakkundig ingeladen. Tijdens hun rit naar Berlijn werd ik per sms netjes op de hoogte gehouden van hun vorderingen. Eenmal aangekomen verliep het uitladen net zo soepel als het inaden. Erg fijne samenwerking met beleefde, kundige verhuizers. Een aanrader.

Bekijk onze tarieven en diensten voor uw verhuizing naar Berlijn, Munchen, Frankfurt of naar een ander stad in Duitsland.

Wat een topbedrijf is dit. Ik belde hen lichtelijk in paniek om 22.30h toen van een collegabedrijf een mail bij me binnenkwam dat ze mijn verhuizing niet konden verzorgen. MBI stond meteen klaar, regelde op dat tijdstip een auto en drie verhuizers. Wat een vriendelijke jongemannen waren dat. Ze gingen bijzonder zorgvuldig met mijn spulletjes om. Niets is stuk of beschadigd geraakt. Ze waren relaxed en goed op elkaar ingespeeld, werkelijk een topteam. Ze reden me zelfs, toen we geld waren gaan pinnen, keurig terug naar huis. Ik kan iedereen aanraden in zee te gaan met deze mensen. Ze stellen je gerust, gaan heel netjes met de spullen om en leveren extra service. Helemaal top. Bedankt heren! Ik ga jullie zeker aanbevelen. Groetjes Els Naderman, verhuizing van 26 maart 2014

Het goedkoopste vakkundig verhuisbedrijf van Amsterdam en Omstreken.

Beoordeling
Beoordeling
5 based on 2 votes
MBI
Contactformulier
WhatsApp Regel uw verhuizing nu ook direct door ons te Whatsappen.