Verhuislift Amsterdam

Verhuislift Amsterdam

verhuislift amsterdamHeb je een wasmachine of een koelkast gekocht en passen ze door niet de trap naar boven in de drukke binnensteden zoals in Amsterdam, Haarlem of Utrecht? Dan is een verhuislift een uitkomst voor het naar boven brengen naar uw woning.  U kunt ook kiezen voor een verhuislift voor uw verhuizing. Naast onze vakkundige verhuizers en een verhuiswagen kunnen wij ook een verhuislift inzetten voor uw verhuisservice in Amsterdam.

Verhuislift huren?

Bij MBI Verhuisservice kunt u naast vakkundige verhuizers ook een verhuislift huren met een bediener. Wij bieden onze verhuislift altijd aan met een verhuizers. Onze verhuizer werkt dagelijks met een verhuislift en kent alle straten en wijken van Amsterdam en met onze vakkundige verhuizer bij een verhuislift voorkomen wij ook schade aan uw woning.

Verhuislift kosten

Wij bieden goedkope verhuisliften aan in regio Amsterdam. Wij bieden de verhuislift zowel los aan zonder verhuiswagen en verhuizers en met verhuizers en verhuiswagen. De kosten voor een verhuislift wordt op basis per uur berekend.  Wij hanteren een uurtarief van 90 EUR per gewerkte uur voor een verhuislift met een bediener. Wij bieden aparte kosten voor een verhuislift voor een verhuizing aan. Zie hier de kosten voor een verhuislift in regio Amsterdam.

Verhuizen in regio Amsterdam

In de stadsdelen centrum, oud west, Amsterdam west en zuid heeft u nog te maken met etagewoningen met zeer smalle trappen en smalle stegen. Daarnaast zijn er in Amsterdam vaak drukke wegen en eenrichtingswegen zoals aan de gracht. Bekijk daarom van te voren of er een verhuislift geplaatst kan worden op de rijbaan of op de stoep of een fietspad. In de meeste gevallen heeft u een parkeerontheffing of een TVM vergunning hiervoor nodig.  Neem daarom contact met onze verhuisbedrijf Amsterdam voor meer informatie voor een eventuele vergunning in Amsterdam en advies voor het plaatsen van een verhuislift op de rijbaan.

Verhuislift voor ontruimen

Woning leeghalen of woningontruiming moet meestal met spoed gebeuren en met een verhuislift kan dit goed van pas komen. Wij kunnen meestal 10m3 per uur aan inboedel verhuizen met een verhuislift. Een gemiddelde huishouden heeft meestal 20m3 aan inhoud aan inboedel en met onze vakkundige verhuizers kunnen wij binnen twee uur uw volledige woning leeghalen met onze verhuislift.  Bij MBI Verhuisservice kunt u een verhuislift huren met vakkundige verhuizer.  U kunt er ook voor kiezen om uw complete verhuizing of woningontruiming aan onze verhuisploeg over te laten.

Wij bieden ook verhuislift aan voor het weghalen van grofvuil of bouwafval.