Seniorenverhuizing

Seniorenverhuizing Amsterdam

Gaat u binnenkort verhuizen naar een bejaardenhuis of naar een verzorgingshuis? Of gaat u van een grote woning naar een kleine woning? Wij hebben jarenlange ervaringen met verhuizingen van ouderen en senioren. Een beslissing is grijpend voor u als u besluit om kleiner te gaan wonen en te verhuizen naar een aanleunwoning, seniorenflat of een zorgkamer in een bejaardenwoning. Wij begrijpen u daarom en zullen u in het gehele proces assisteren met uw hele verhuizing.

Gratis verhuisofferte op locatie

Wij begrijpen uw keuze en uw zorgen over de verhuizing en zullen vrijblijvend langskomen voor een vrijblijvende gesprek. Wij zullen uw wensen noteren en zullen u daarbij tegelijkertijd een offerte voor u opmaken. Wij zorgen dat u verhuisdozen krijgt en wij gaan uw meubels en inboedel demonteren en monteren. Waar u hulp nodig heeft zullen wij u assisteren met het inpakken van uw spullen.

Klik hier voor uw vrijblijvende offerte aanvraag voor uw verhuizing
Whatsapp ons voor een afspraak

Waarom MBI Verhuisservice?

Geen voorrijkosten!

Geen vervoerskosten in en rond Amsterdam!

Geen toeslagen in de avonden!

Geen toeslagen in de weekenden!

Geen 9-5 mentaliteit!

Gratis vrijblijvende offerte bij uw thuis

Wij werken 7 dagen per week en 365 dagen per jaar

Wij zijn flexibel

U betaalt alleen de gewerkte uren!

Goedkoop verhuizen met onze professionele verhuizers

Wij zijn een landelijke verhuisbedrijf met vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en verhuizen in heel Nederland. Onze verhuizers zijn vakkundig en professioneel en verhuizen u tot dat u tevreden bent met uw verhuizing.

Geen toeslagen in de weekenden en avonden

Wij verhuizen u zeven dagen per week en over de weekenden betaalt u geen toeslagen en overige kosten. Bij MBI Verhuisservice betaalt u alleen voor de gewerkte uren.

Elke seniorenverhuizing is voor ons een maatwerk en op basis van uw wensen maken wij voor u een offerte op maat. Wij zullen u volledig verhuizen en u van dienst zijn. Zowel voor de verhuizing en na de verhuizing.

Vaste contactpersoon van begin tot eind

Iedere senioren verhuizing is voor ons een uitdaging en daarom begeleiden wij u van begin tot het einde. Hierdoor kunnen wij u de kwaliteit leveren die u verwacht en klaren we uw verhuizing snel en zorgeloos.  Onze verhuizers hebben jarenlange ervaringen met verhuizingen.
Heeft u specifieke vragen over uw situatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u specifieke vragen over uw situatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.
Verhuisofferte aanvragen Onze verhuiskosten

Woningontruiming na overlijden

Wij weten als geen ander dat na een overlijden u weinig tijd heeft voor een verhuizing. Wij hebben hiervoor ervaring ermee en wij zorgen dat woning wordt ontruimd en de inboedel bij u terecht komt of anders bij onze kringloop.  Schakel MBI in voor uw ontruiming van uw woning. Wij ruimen op woning discreet en respectvol en de restspullen leveren wij bij onze kringloop of bij grofvuil.

Opslagruimte voor uw inboedel

Wij leveren ook opslagruimtes voor uw inboedel na overlijden of als u verhuist van groot naar klein. De kosten voor een seniorenverhuizing is afhankelijk van de grootte van uw inboedel, op welke  verdieping u woont en waar en waar naartoe verhuisd moet worden.