Koelkast verhuizen

februari 10 2021
koelkast verhuizen

Koelkast verhuizen

Een koelkast verhuizen is moeilijker dan gedacht want alle koelkasten die verhuist worden gaan er gemiddeld 20% kapot omdat ze verkeerd worden verhuisd. Een koelkast verhuizen is niet zo simpel zoals het lijkt. Lees hier hoe u het best uw koelkast verhuisd

Wilt u uw koelkast door ons laten verhuizen – Schakel dan onze verhuisservice en wij verhuizen uw koelkast zorgeloos en goedkoop voor u.

Voorbereiding

Haal de inhoud van de koelkast en de vriezer weg en schakel de koelkast minstens 3-4 uur uit voor de verhuizing of verplaatsing.  De koelkast kunt u dan laten ontdooien en u kunt dan de bakken en rekken schoonmaken met de juiste schoonmaakmiddel.  Spoel daarna alles met schoon water en vergeet niet de afvoerleiding leeg te laten lopen.

Weetje: Een koelkast dat verhuisd of verplaatst is mag 24 uur niet gebruikt worden!

Kapotte koelkast  

Wij kunnen u defecte koelkast ophalen en zorgen dat uw kapotte koelkast naar de grofvuil gebracht kan worden.  U kunt ons ook hiervoor inschakelen.  Wij kunnen dan via onze grofvuilservice uw koelkast wegbrengen naar de grofvuil

Verhuizen koelkast

De koelkast dient altijd rechtop verhuisd te worden en omkeren van de koelkast kan grote schade veroorzaken aan de werking van de koelkast. De koelkast mag ook nooit op de kop gedraaid worden want ook hierdoor kan een koelkast kapot gaan. Zoals eerder gezegd is het verhuizen van een koelkast niet zo simpel zoals het lijkt. Vooral in de kleine woningen in Amsterdam kan ervoor zorgen dat een koelkast verhuizen moeilijker is en hiervoor hebben wij een verhuislift paraat zodat wij uw koelkast verhuizen (rechtop) zonder problemen. Een koelkast is een groot ding (minimaal 1,5 tot 2,5 meter lang) en hiervoor heb je minimaal twee sterke en vakkundige verhuizers Amsterdam voor nodig.

Weetje: De koelkast heeft tijd nodig voor het koelen en dit verschilt per koelkast zie hiervoor de handleiding van de koelkast

Koelkast uitbesteden aan een verhuisbedrijf

koelkast verhuizenVerhuizers van Verhuisbedrijf Amterdam hebben meer dan honderden koelkasten verhuisd of verplaatst met onze jarenlange ervaring. Wij hebben de kennis in huis en zorgen dat uw koelkast rechtop verhuisd worden. U als klant bent hierdoor verzekerd van een goede verhuizing van de koelkast. Wij bieden noppenfolie voor uw koelkast zodat uw koelkast zonder schade wordt verplaatst.  Benieuwd naar onze werkwijze en naar de kosten? Vraag hier dan een gratis offerte aan.

Amerikaanse koelkast verhuizen


Onze verhuizers kunnen ook Amerikaanse koelkast verhuizen Amsterdam of verplaatsen. Let op! Een Amerikaanse koelkast is twee keer zo zwaar als een normale koelkast. Voor een Amerikaanse koelkast heb je altijd een verhuislift nodig met minimaal drie tot vier verhuizers nodig. Vooral in de smalle trappen in drukke centrum zoals Amsterdam, Haarlem of Utrecht.

Witgoed verhuizen

Wij kunnen ook wasmachine verhuizen of ander soort witgoed.