Verhuisbedrijf Spanje

Goedkoop verhuizen naar Spanje met Verhuisbedrijf MBI

verhuizen naar spanjeMBI Verhuisservice heeft jarenlange ervaringen met internationale verhuizingen zoals naar Duitsland, Belgie, Malta, Italië of naar Spanje. Wij beschikken de kennis en hebben ervaringen met de lokale wetgevingen in het buitenland.
Wij hebben in het verleden verhuizingen verricht van Nederland naar Barcelona, Madrid, Valencia en naar Malaga. Wij hebben verhuizers die zowel Nederlands, Engels en Spaans kunnen.

Verhuizen naar Spanje (Barcelona, Malaga etc)

Gaat u emigreren naar Spanje en zoekt u een goedkope verhuisbedrijf die u professioneel verhuist maar ook tegelijkertijd u goedkoop verhuist? Dan bent u bij MBI bij het juiste adres. Wij beschikken over professionele verhuizers die vakkundig en flexibel zijn en over de juiste materialen en verhuiswagens.

Goedkope verhuizers – Geen toeslagen en overige kosten

Wij vragen geen extra kosten zoals geschreven zijn in kleine letters en helemaal geen toeslagen in de avonden of op de zondag(en).  Erkende verhuisbedrijven hanteren namelijk hoge verhuistarieven maar omdat wij flexibele verhuizers hebben kunnen wij verhuizingen combineren en daardoor 50% goedkoper verhuizen dan de grote  (erkende) verhuisbedrijven.

Offerte verhuisbedrijf Spanje

Voor een vrijblijvende offerte kunt u deze bij ons gratis aanvragen via onze offerte formulier of u kunt een vrijblijvende verhuis bezichtiging aanvragen.
Wanneer wij alle gegevens binnen hebben gekregen zullen wij u een offerte op maat opsturen en op basis van u de verdere stappen uw verhuizing inplannen in onze planning.

Vraag hier uw gratis offerte aan voor uw verhuizing naar Spanje