Verhuisbedrijf Malta

Goedkoop verhuizen van en naar Malta

verhuizen naar malta
Tijdens onze verhuizing in malta

Verhuist u binnenkort van of naar Malta en zoekt u een goedkope verhuisbedrijf? Of emigreert u voor altijd naar Malta? Dan bent u bij ons bij het juiste adres.  Malta is een eiland en ligt in de middellandse zee. Wij hebben meerdere verhuizingen verricht naar Malta en weten de lokale wetgeving en regels. Wij verhuizen op twee manieren naar Malta
1. Verhuizing naar Malta via de weg – Wij verhuizen u via Duitsland, Zwitserland, Italie en via Sicilië naar Malta (2 dagen reistijd).
2. Verhuizing naar Malta via de zee – Via Amsterdam of Rotterdam via containerschip naar Malta (duur 2 weken tot 2 maanden).

Moving to Malta with our cheap movers

Are you moving to Malta soon or are you moving from Malta to the Netherlands? Then we can help you. Request a free quote here via this link

Internationale verhuisbedrijf MBI

Wij verhuizen in heel Europa en Marokko en binnenkort ook naar Engeland (Verenigd Koningrijk) ook na de Brexit. Wij hebben diverse verhuizingen verricht naar Duitsland, Spanje, Portugal en overige landen.

Verhuistarieven verhuizen naar Malta

Wij hanteren zeer scherpe tarieven voor uw verhuisbedrijf en kunnen u daarom ook goedkoop verhuizen naar Malta. Wij hanteren geen extra toeslagen in de avonden of in de weekenden.  Bij ons betaalt u gereden kilometer en u betaalt ook extra veerpont kosten (Van Sicilië naar Valetta in Malta) en tolkosten in Zwisterland en Italie.

Vraag hier een vrijblijvende offerte gesprek bij uw thuis met onze verhuisadviseur

Vorige maand van Amsterdam naar Balzan, Malta verhuisd. “duizenden” verhuizers gesproken en om offertes gevraagd. Per abuis kwam ik bij Mbi Verhuizers terecht. Het leuke was dat de eigenaar van Mbi, Mohammed Aboussellam meteen reageerde, op heel korte termijn voor de deur stond om te komen inventariseren en een offerte uit te brengen. Dit in tegenstelling tot veel andere aanbieders van verhuizingen. De executie van de verhuizing ging gedegen, adequaat en heel gestaag. Alles werd zorgvuldig ingepakt en vrijdagmiddag 29 mei ging de bus op weg naar Malta om op 31 mei 00:00 aan te komen in Balzan Malta. Op een enkel klein dingetje na is onze huisraad volledig ongeschonden aangekomen. Mohammed en zijn collega hebben de volgende dag alles uitgeladen en in ons huis gezet. Wat ons met name beviel aan het samenwerken met Mbi Verhuizers is de mate van overleg en de wijze van communicatie. Mohammed kan heel goed luisteren en dat vervolgens goed vertalen naar gewenste oplossingen. Als ik ooit weer ga verhuizen terug naar Nederland of naar een andere plaats in het buitenland is er maar 1 verhuizer die ik bel….U raadt het al…Mohammed Aboussellam van Mbi
Onze klant die met MBI is verhuist van Amsterdam naar Malta

Movers from Netherlands to Malta

We are the cheapest movers in Europe for your movement. Are you moving to Malta soon or are you moving from Malta to the Netherlands? Then we can help you. Request a free quote here via this link.

Whatsapp us now

Onze verhuizers in Malta

Vraag een gratis offerte aan

Het goedkoopste vakkundig verhuisbedrijf van Malta
The cheapest moving company in Malta

Beoordeling
Beoordeling
5 based on 8 votes
MBI
verhuisbedrijf Malta
0
WhatsApp chat