Wat zijn de kosten van een verhuisbedrijf?

De verhuisbedrijf kosten verschillen bij ieder bedrijf. Ieder bedrijf rekent namelijk andere tarieven. Bij MBI Verhuisservice rekenen wij vaste tarieven per uur voor bepaalde diensten. Wij snappen namelijk dat jij gewoon antwoord wil op de vraag wat gaat verhuizen kosten? Bij een verhuizing komt namelijk vaak al veel kijken, en met de aanschaf van een nieuw huis heb je al veel geld uitgegeven. Daarom wil je je verhuizing natuurlijk zo goedkoop mogelijk houden. Het is dus logisch dat je de kosten verhuisbedrijf graag wil weten. Daarom hebben wij hieronder een overzicht gezet van de kosten verhuizen bij MBI Verhuisservice.

De tarieven van MBI Verhuisservice

Bij MBI Verhuisservice profiteer jij van vaste kosten per service:

Verhuiswagen zonder lift

Met 1 verhuizer

€ 45,- euro

/per uur

verhuistarief Verhuiswagen + 1 verhuizer
selecteer deze optie

Met 2 verhuizers

€ 65,- euro

/per uur

verhuistarief Verhuiswagen + 2 verhuizers
selecteer deze optie

Met 3 verhuizers

€ 90,- euro

/per uur

verhuistarief Verhuiswagen + 3 verhuizers
selecteer deze optie

Met 4 verhuizers

€ 120,- euro

/per uur

verhuistarief Verhuiswagen + 4 + verhuizers
selecteer deze optie

Verhuiswagen met lift

Met 1 verhuizer

€ 140,- euro

/per uur

verhuistarief Verhuiswagen + 1 verhuizer + lift
selecteer deze optie

Met 2 verhuizers

€ 160,- euro

/per uur

verhuistarief Verhuiswagen + 2 verhuizers + lift
selecteer deze optie

Met 3 verhuizers

€ 180,- euro

/per uur

verhuistarief Verhuiswagen + 3 verhuizers + lift
selecteer deze optie

Met 4 verhuizers

€ 205,- euro

/per uur

verhuistarief Verhuiswagen + 4 verhuizers + lift
selecteer deze optie

Wat je kiest is afhankelijk van het aantal spullen dat je wil vervoeren. Als je niet weet wat voor jou handig is, adviseren wij jou graag met het maken van een keuze voor de verhuiswagen en het aantal verhuizers

Vaste kosten voor verhuizen van een of twee items

Naast dat ons verhuisbedrijf vaste kosten per uur biedt, kan je ons ook inhuren om slechts een of twee items te vervoeren. Misschien heb je wel een bank gekocht die je zelf moet ophalen, of moet je alleen wat extra bureaus naar je kantoor vervoeren. In dat geval bieden wij jou ook een vaste prijs aan. Een bank bijvoorbeeld verhuizen wij voor € 85,-. Hiermee hoef jij je geen zorgen te maken over het vervoer, en weet je zeker dat er vakkundig met je meubel wordt omgegaan. Schakel ons dus ook in voor de verhuizing van een of twee losse items.

Geen extra kosten voor verhuizen in weekenden of avonden

Wij van MBI Verhuisservice vinden het erg belangrijk om jou tegen lage kosten te kunnen verhuizen op het moment dat het jou goed uitkomt. Daarom vragen wij geen extra toeslagen wanneer we in de avond voor jou aan de slag gaan. Ook in het weekend of op feestdagen kan je van ons gewoon het normale tarief verwachten. Verder betaal je bij ons geen voorrijkosten en kan je bij ons als verhuisbedrijf in Amsterdam profiteren van geen vervoerskosten. Bovendien betaal je bij ons alleen voor de uren die wij daadwerkelijk gewerkt hebben. Hierdoor hoef je nooit extra te betalen. Spreekt dit jou ook aan? Neem dan contact met ons op!

Schakel MBI Verhuisservice in voor een voordelige verhuizing

Bij MBI Verhuisservice profiteer jij van een verhuisbedrijf met lage kosten. Een verhuizing is al duur genoeg, dus is het fijn als je kan verhuizen tegen lage kosten. Wij verhuizen door heel Nederland, bijvoorbeeld in Amsterdam en Rotterdam. Buiten Amsterdam betaal je wel 50 cent vervoerskosten per kilometer. Ben jij benieuwd hoeveel verhuizen jou gaat kosten bij MBI Verhuisservice? Vraag dan direct gratis en vrijblijvend een offerte bij ons op!

Het goedkoopste vakkundig verhuisbedrijf van Amsterdam en Omstreken.

WhatsApp chat