Verhuizen naar België

Verhuizen van België naar Nederland of van Nederland naar België?

Verhuist u van Nederland naar België? Bijvoorbeeld naar Antwerpen, Brussel, Gent, Luik of naar elke stad in België? Of verhuist u van België naar een grote stad zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of elke grote stad in Nederland? Schakel ons dan in voor uw verhuisservice en wij zorgen dat uw verhuizing zorgeloos verloopt.

Verhuizen naar Antwerpen of Brussel? Vraag hier uw offerte aan.

Verhuisbedrijf Brussel of Antwerpen -Verhuizen naar  België

Verhuist u binnenkort naar België? Dan kunnen wij u helpen met uw verhuizing. Wij zijn een goedlopend verhuisbedrijf dat meerdere malen verhuizingen hebben verricht van en naar Belgie.  Wij hebben bijvoorbeeld een gezin verhuist van Amsterdam naar Antwerpen of van Haarlem naar Brussel.  Wij verhuizen ook expats of diplomaten van Den Haag naar Brussel of andersom.

Goedkoop verhuizen met onze verhuisbedrijf MBI

Onze verhuizers werken klantgericht en zijn vakkundig en kunnen elk verhuizing aan. Wij demonteren en monteren ook en bieden hiervoor naast onze verhuistarieven scherpe verhuiskosten aan.  Wij werken met professionele verhuizers en stoppen niet voordat u tevreden bent.

Geen toeslagen in de weekenden en avonden.

Onze verhuizers werken zeven dagen per week en 24 uur per dag. Wij hanteren als enige verhuisbedrijf geen toeslagen in de weekenden en in de avonden.

verhuisbedrijf belgie

Verhuiskosten van verhuisbedrijf Belgie

Wij zijn HET goedkoopste verhuisbedrijf van Nederland en van Belgie. Wij zijn flexibel en kunnen u op elk moment verhuizen binnen Antwerpen of in Brussel. Bij ons betaalt u alleen voor de gewerkte uren plus een starttarief van 1 uur dat gelijk is aan onze uurtarief.

Het goedkoopste vakkundig verhuisbedrijf van België,