Verhuizen naar Antwerpen

Goedkoop verhuizen naar Antwerpen

Gaat u binnenkort emigreren naar Antwerpen (Belgie) en zoekt u een betrouwbaar en een goedkope verhuisbedrijf? Dan kunnen wij u professioneel verhuizen naar Antwerpen. Veel Nederlandsers verhuizen naar Antwerpen omdat er Nederlands wordt gesproken net als in Nederland. Antwerpen ligt dichtbij van Nederland en binnen 30 minuten bent u in Breda en in anderhalve uur bent u in Amsterdam

Verhuisbedrijf Antwerpen

verhuisbedrijf belgieWij zijn een Nederlandse verhuisbedrijf, gevestigd in Amsterdam en verhuizen u in heel Nederland. Met onze verhuizers verhuizen wij u in regio Antwerpen bijvoorbeeld naar Berchem, Merksem, Wilrijk, Anderlecht. Wij beschikken over vakkundige verhuizers en verhuizen u professioneel.  Wij verhuizen iedereen! Zowel particulieren, bedrijven, studenten en senioren. Wij doen naast verhuizen ook woningontruimingen bieden ook spoedverhuizingen aan.

Goedkoop verhuizen met onze verhuisservice?

Wij verhuizen zeven dagen per week en verhuizen ook op zaterdag en zondag. U betaalt hiervoor geen extra toeslagen. Bij onze verhuisservice betaalt u alleen de gewerkte uren. Wij staan 24 uur voor u klaar! 

Aanvraagformulier voor verhuizen naar Antwerpen
Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan naar Antwerpen

Verhuisservice Antwerpen

Met onze verhuisservice in Antwerpen verhuist u zorgeloos van en naar Antwerpen. Wij verhuizen u overal en verhuizen u bijvoorbeeld naar Brussel, Gent, Kotrijk en overal in Belgie.

Wij verhuizen ook u van  AmsterdamHaarlemAlkmaarHoornUtrechtDen HaagRotterdam en Den Haag.  Naast onze nationale verhuizingen doen wij ook internationale verhuizingen.  Wij verhuizen wekelijks naar FrankrijkPortugalMaltaSpanje, Italië en in heel Europa.

Aanvraagformulier voor verhuizen naar Antwerpen

Kosten verhuizen naar Antwerpen

De gemiddelde verhuisprijs naar Antwerpen vanuit Nederland ligt tussen de €750 en €2.000 euro. Bij andere verhuisbedrijven liggen de bedragen tussen €1.500 en €4.000 euro.

WhatsApp chat