Wasmachine verhuizen

februari 09 2021
wasmachine-verhuizen

Een wasmachine verhuizen behoort tot een het moeilijkste gedeelte van een verhuizing. Een wasmachine is het zwaarste witgoed wat er is. Wasmachines van het merk Miele is het zwaarste van alle wasmachines.

Hoe moet ik mijn wasmachine verhuizen?

Bij een wasmachine verhuizen heb je minimaal twee verhuizers nodig. Wij hebben hiervoor een verhuisservice beschikbaar en kunnen uw wasmachine zorgeloos voor u verhuizen.

Waar moet je opletten bij het verhuizen van wasmachine?

Stap 1: Zorg ervoor dat er geen water meer zit in een wasmachine en draai de waterkraan dicht wanneer je de wasmachine koppelt. Let op! Er kan water nog stromen door de slang en zorg ervoor dat er een emmer paraat staat wanneer je de wasmachine koppelt. De afvoerslang kan ook worden verwijderd van de afvoer wanneer je de wasmachine loskoppelt.

Offerte voor wasmachine verhuizen

Stap 2: Trommelbescherming voor wasmachine

De trommel is het belangrijkste element voor een wasmachine en kan bewegen tijdens het verhuizen. Om dit te voorkomen dien je de trommel te beschermen met wasmachine bouten die je hebt gekregen van de fabrikant. De bouten beschermen de trommel tijdens de verhuizing. Raadpleeg hiervoor de handleiding van de fabrikant.

wasmachine-laten-verhuizenStap 3: Verhuizen van de wasmachine

Wasmachines dien je altijd met een steekwagen te vervoeren en altijd rechtop. Een wasmachine weegt tot 100 kg en dient minimaal met twee personen opgetild te worden. Wij hebben ervaring met verhuizen van wasmachines en kunnen dit voor u uitvoeren.

Offerte voor wasmachine verhuizen

Stap 4: Aansluiten van de wasmachine

Wanneer de wasmachine op zijn nieuwe plek staat kan je de bouten van de trommel verwijderen. (Als je de bouten vergeet dan gaat de wasmachine kapot dus het is belangrijk dat je de bouten verwijdert!). Haal een waterpas en controleer op de wasmachine recht staat om onnodige geluid te voorkomen. Sluit de slang weer bij de waterkraan en de afvoerslang bij de afvoer en controleer alles en je bent klaar

Wasmachine verhuizen kosten

Bij wasmachine heb je minimaal twee sterke verhuizers nodig en de kosten hiervan bedraagt minimaal 120 EUR tot 200 EUR. Afhankelijk van het aantal verdiepingen, gewicht van de wasmachine en de afstand van de huidige adres en het nieuwe adres.

Verhuisofferte opvragen?

(kapotte) Wasmachine ophalen

Wij halen ook (kapotte) niet werkende wasmachines op en brengen deze naar de grofvuil. U kunt dan gebruik maken van onze grofvuilservice op. U bent door onze service van uw wasmachine af en kunnen uw nieuwe wasmachine naar boven brengen.