Verhuisbedrijf Haarlem

Het goedkoopste vakkundig verhuisbedrijf van Haarlem en Omstreken.

Goedkoop verhuisbedrijf Haarlem

verhuisbedrijf haarlemGaat u verhuizen vanuit of naar Haarlem? Dan bent u bij MBI Verhuisservice bij het juiste adres. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam maar Haarlem is onze tweede stad. Wij verhuizen dagelijks klanten binnen Haarlem of van Haarlem naar bijvoorbeeld Amsterdam maar ook naar steden als Den Haag en Rotterdam.

Maar ook al woont u woont u op een hoger gelegen verdieping, geen probleem! Doordat wij gebruik maken van professioneel verhuismateriaal zoals een verhuislift en een verhuiswagen met laadklep kunnen wij elke verhuizing in Haarlem en omstreken aan.

Als flexibel verhuisbedrijf denken onze verhuizers graag met u mee. Tevens kunnen onze verhuizers u helpen met het inpakken van uw inboedel.

Benieuwd hoe goedkoop het bij ons is om u te verhuizen van of naar Haarlem? Vul dan het aanvraagformulier in van MBI Verhuisservice.

Verhuizen naar Haarlem?

Door onze jarenlange verhuiservaring in Haarlem zijn wij in staat om elke verhuizing tot een succes te maken. Als professioneel verhuisbedrijf verhuizen wij ook naar Bloemendaal, Heemstede of naar Zandvoort, enzovoort.

Goedkope verhuizers in Haarlem

Onze professionele verhuizers verhuizen u 7 dagen per week en verhuizen u elke dag van het jaar. Zowel tijdens schoolvakanties als op zondagen. Wij werken het hele jaar door. Onze verhuizers zijn professioneel en vakkundig en verhuizen u totdat u tevreden bent.

Tevens zijn onze verhuiswagens voorzien van een laadklep. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan via het online aanvraagformulier.

Geen toeslagen in de weekenden en zondag!

Wist u dat u bij ons geen toeslagen betaald in de weekenden? Wij kunnen u dus op elke dag verhuizen. Als enige verhuisbedrijf in Haarlem vragen wij geen extra kosten voor het verhuizen in het weekend. Bij ons dus echt geen kleine lettertjes.

Spoedverhuizing Haarlem?

Omdat onze verhuizers flexibel inzetbaar zijn, zijn wij in staat u op korte termijn te verhuizen, meestal kan het nog op dezelfde dag. Doordat onze verhuizers zeer flexibel inzetbaar zijn kunnen wij u met spoed verhuizers leveren binnen en buiten haarlem. Maar ook voor bijvoorbeeld amsterdam verrichten wij spoedverhuizingen.

Verhuiskosten van verhuisbedrijf Haarlem

Onze verhuiskosten zijn openbaar en wij zijn hier transparant over. Bij ons geen kleine letters en onze algemene voorwaarden zijn duidelijk.  Wij verhuizen u vanaf 149,- incl BTW en berekenen geen starttarieven, voorrijkosten of vervoerskosten!  Annuleren kan altijd en is kosteloos indien u dit wel binnen 48 uur per e-mail aan ons doorgeeft.

Wij rekenen gegarandeerd geen andere toeslagen dan de toeslagen die vermeld staan op onze website. 

grofvuil amsterdam
MBI Verhuisservice