Woning ontruimen in Amsterdam

Woning ontruiming

woningontruiming amsterdam
woningontruiming amsterdam

Wilt u uw (eigen) woning laten ontruimen? Of wilt u een woning met spoed laten ontruimen? Wij werken ook namens woningbouwstichtingen en deurwaarders. Wij hebben vakkundige verhuizers en kunnen uw woning snel ontruimen. Bij ons zal je geen studentenverhuizers treffen, maar krijg je vakkundige en ervaren verhuizers tot jouw beschikking. Met onze deskundigheid kun jij er vanuit gaan dat jouw woning ontruiming in Amsterdam spoedig en vlekkeloos zal verlopen. Weet jij al wanneer je gaat verhuizen in Amsterdam? Huur dan direct verhuizers in bij MBI Verhuisservice.

Snel ontruimen?

Wij kunnen u snel ontruimen en zijn ook inzetbaar bij (gedwongen) woningontruimingen door huurschuld of faillissement. Wij weten dat een woningontruiming een emotionele zaak is voor alle betrokkenen personen en zullen hiermee discreet en zorgvuldig omgaan met de inboedel.Wij weten hoe vervelend het is als jouw woning ontruimen in Amsterdam snel moet gebeuren. Om deze reden helpen wij jou graag bij het ontruimen van je woning in Amsterdam. We kunnen vaak al binnen enkele uren bij jou zijn. Heb jij een spoed woning ontruiming in Amsterdam nodig? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op.

Woningontruiming bij een overlijden

U hebt genoeg aan uw hoofd, en de ontruiming is een extra zorg die u er eigenlijk niet bij kunt hebben. Toch dient u alsnog te ontruimen en uw inboedel tijdelijk op te slaan. Dit levert veel tijdsdruk en stress op. Wij ontzorgen uw gehele verhuizing zodat u genoeg tijd heeft voor ander belangrijk werk.Je kunt je spullen bij ons in vertrouwde handen achterlaten. Onze verhuizers hebben genoeg ervaring en weten precies hoe ze jouw woning zo snel mogelijk kunnen ontruimen. Daarnaast betaal je bij ons alleen de gewerkte uren, waardoor je kosten kunt besparen. Is er iemand overleden en wil je de woningontruiming graag uitbesteden? Bel ons dan op en dan komen wij je graag helpen.

Spoedontruiming particuliere en zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten kan een spoedontruiming erg nuttig zijn:

Ook voor zakelijke klanten kan een spoedontruiming erg nuttig zijn. Wij zijn in staat om de bedrijfsruimte die u huurde binnen een dag bezemschoon en leeg voor u opleveren.  Wij werken in heel Nederland en hebben diverse woningontruimingen gedaan zoals in RotterdamDen HaagHaarlemUtrecht en Alkmaar. Naast woningontruimingen zijn wij vooral bezig met verhuiswerkzaamheden met ons verhuisbedrijf MBI Verhuisservice. 

 

Grofvuil Amsterdam

Wij kunnen ook met spoed je grofvuil ophalen in Amsterdam. Bij het woning ontruimen in Amsterdam kunnen er spullen zijn die je eigenlijk niet meer wilt gebruiken. Deze spullen kun je naar het grofvuil brengen, maar je kunt ze ook door ons laten ophalen, zodat je zelf niet een paar keer heen en weer naar de gemeentewerf moet rijden. Wij sorteren de spullen en brengen de ‘goede’ spullen nog naar bijvoorbeeld de kringloopwinkel, zodat ze een tweede leven kunnen krijgen. Heb jij nog spullen die bij het ontruimen van je woning in Amsterdam weg kunnen? Wij halen het graag op!

Woning ontruimen aanvragen? Woning ontruimen aanvragen via Whatsapp? Onze woning ontruimen tarieven

Waarom MBI Verhuisservice?

✓Geen voorrijkosten!

✓Geen vervoerskosten in en rond Amsterdam!
✓Geen toeslagen in de avonden!
✓Geen toeslagen in de weekenden!
✓Geen 9-5 mentaliteit!
✓Gratis vrijblijvende offerte bij uw thuis
✓Wij werken 7 dagen per week en 365 dagen per jaar
✓Wij zijn flexibel
✓U betaalt alleen de gewerkte uren!

Woning ontruimers Amsterdam

Onze ontruimers zijn flexibel ingesteld en wij hebben de ervaring, benodigdheden en kennis om uw woning ontruiming vlekkeloos en zorgeloos te laten verlopen!