Woning ontruimen

Woning ontruiming Amsterdam en omstreken

Wilt u uw (eigen) woning laten ontruimen? Of wilt u een woning met spoed laten ontruimen? Wij werken ook namens woningbouwstichtingen en deurwaarders. Wij hebben vakkundige verhuizers en kunnen uw woning snel ontruimen.  

Snel ontruimen?

Wij kunnen u snel ontruimen en zijn ook inzetbaar bij (gedwoningen) woningontruimingen door huurschuld of faillissement. Wij weten dat een woningontruiming een emotionele zaak is voor alle betrokkenen personen en zullen hiermee discreet en zorgvuldig omgaan met de inboedel. 

Woningontruiming bij een overlijding

U hebt genoeg aan uw hoofd, en de ontruiming is een extra zorg die u er eigenlijk niet bij kunt hebben. Toch dient u alsnog te ontruimen en uw inboedel tijdelijk op te slaan. Dit levert veel tijdsdruk en stress op. Wij ontzorgen uw gehele verhuizing zodat u genoeg tijd heeft voor ander belangrijk werk. 

Spoedontruiming particuliere en zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten kan een spoedontruiming erg nuttig zijn:
Wij zijn in staat om de bedrijfsruimte die u huurde binnen een dag bezemschoon en leeg voor u opleveren.  Wij werken in heel Nederland en hebben diverse woningontruimingen gedaan zoals in Rotterdam, Den Haag, Haarlem, Utrecht en Alkmaar. Naast woningontruimingen zijn wij vooral bezig met verhuiswerkzaamheden met onze verhuisbedrijf MBI Verhuisservice

Grofvuil Amsterdam

Wij kunnen uw grofvuil in Amsterdam ook met spoed ophalen. 

Woning ontruimen aanvragen? Woning ontruimen aanvragen via Whatsapp? Onze woning ontruimen tarieven

Waarom MBI Verhuisservice?

✓Geen voorrijkosten!

✓Geen vervoerskosten in en rond Amsterdam!
✓Geen toeslagen in de avonden!
✓Geen toeslagen in de weekenden!
✓Geen 9-5 mentaliteit!
✓Gratis vrijblijvende offerte bij uw thuis
✓Wij werken 7 dagen per week en 365 dagen per jaar
✓Wij zijn flexibel
✓U betaalt alleen de gewerkte uren!

Woning ontruimers Amsterdam

Onze ontruimers zijn flexibel ingesteld en wij hebben de ervaring, benodigdheden en kennis om uw woning ontruiming vlekkeloos en zorgeloos te laten verlopen!

Beoordeling
Beoordeling
5 based on 1 votes
MBI
woning ontruimen
0
WhatsApp chat