Verhuisbedrijf Hoorn

Goedkoop verhuizen met verhuisbedrijf Hoorn?

verhuisbedrijf hoornGaat u binnenkort verhuizen binnen Hoorn of van Hoorn naar een ander stad in Nederland? Dan bent u bij ons bij het juiste adres. Schakel MBI Verhuisservice voor uw verhuizing in en wij zorgen dat uw verhuizing zorgeloos en vlekkeloos verloopt.
U krijgt professionele verhuizers Amsterdam die weten van verhuizen is en die stoppen niet tot dat u tevreden bent.

Verhuisbedrijf Hoorn – Uw verhuisbedrijf

Wij hebben zeer scherpe verhuiskosten en hanteren als enige verhuisbedrijf in Hoorn geen voorrijkosten en geen vervoerskosten. U bent verzekert met een goede verhuizing en onze verhuizers zorgen ervoor dat de verhuiswerkzaamheden naar uw wens verloopt.

Geen toeslagen in de weekenden!

Ook betaalt u voor onze verhuissdervice GEEN toeslagen in de weekenden en in de avonden. Elders betaalt u 25% extra toeslag per gewerkte uur. Bij MBI Verhuisservice  betaalt u geen toeslagen!

Verhuisservice Hoorn – Goedkope verhuisbedrijf Hoorn

Heeft u een verhuisbedrijf in Hoorn nodig voor uw verhuizing? Bij MBI Verhuisservice betaalt u meestal 50% minder dan bij een erkende verhuisbedrijf voor hetzelfde verhuiswerkzaamheden. Bij ons betaalt u niet voor de naam, of voor de marketingkosten of voor de dure verhuiswagens. Bij ons betaalt u alleen voor de gewerkte uren.