Verhuisbedrijf Lelystad

Goedkoop verhuizen met verhuisbedrijf Lelystad

Professioneel en goedkoop verhuizen van, naar of in Lelystad?  Dan bent u bij MBI Verhuisservice bij het juiste adres. Wij verhuizen wekelijks verhuizingen van en naar Lelystad en wij kennen Lelystad goed als het om verhuiswerkzaamheden gaat.

Geen toeslagen in de weekenden

Wij hanteren geen toeslagen in de weekenden en in de avonden. Bij ons betaalt u alleen per gewerkte uur voor uw verhuizing in Lelystad en omstreken. Verhuizen is een stressvol werk en wij weten als geen ander hoe wij u hiervoor kunnen ontstressen. Onze verhuizers zijn flexibel en vakkundig en verhuizen u professioneel en zo goedkoop mogelijk.

Kosten verhuisbedrijf Lelystad?

Verhuizen hoeft niet duur te zijn, waar u elders voor de naam van een verhuisbedrijf moet betalen of voor de marketing betaalt u bij MBI alleen voor de gewerkte uren. Wij verhuizen u goedkoop omdat wij flexibel werken en wij niet in een dure kantoorpand of een dure opslaglocatie hebben. Bij ons betaalt u letterlijk alleen voor uw verhuizing.

Wij verhuizen u zeven dagen per week en 24 uur per dag en wij stoppen met verhuizen totdat u tevreden bent.

Wij hebben zeer scherpe tarieven en hanteren als enige verhuisbedrijf in Lelystad  geen vervoerskosten binnen Lelystad. Ook betaalt u voor onze verhuisservice GEEN toeslagen in de weekenden en in de avonden. Elders betaalt u 25% extra toeslag per gewerkte uur. Bij MBI betaalt u geen toeslagen!

Neem contact met Verhuisbedrijf Lelystad

Als enige verhuisbedrijf kunt u uw verhuizing ook aanvragen via onze whatsapp. Klik hier om ons te whatsappen over uw verhuizing. 

U kunt ons elke dag (zeven dagen per week) en 24 uur bellen op 020-2600257 of 06-18832143.

Goedkope verhuizers nodig?

Wij werken alleen met ervaren verhuizers en niet met studenten zoals vele andere verhuisbedrijven. Onze verhuizers zijn flexibel en professioneel.  Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring opgedaan met onze tientallen verhuizingen die wij hebben uitgevoerd in Lelystad en omstreken.