Verhuisbedrijf Purmerend

Verhuisbedrijf Purmerend

Goed en goedkoop verhuizen in Purmerend met onze verhuisservice? Dan bent u bij het juiste adres. Wij zijn een verhuisbedrijf gevestigd in Amsterdam maar hebben ook een vestiging in Purmerend.   Wij beschikken over verhuizers Purmerend die vakkundig kunnen verhuizen.

Goedkoop verhuizen Purmerend

verhuizen purmerendWij verhuizen u van of naar Purmerend maar ook bijvoorbeeld naar Volendam, Monnickendam, Edam of Alkmaar of Hoorn.   Wij verhuizen in Purmerend naast particulieren ook bedrijven of scholen en andere instellingen. Naast verhuizingen kunnen wij ook demonteren of monteren en bieden ook inpakservice en bieden ook hulp bij verhuizen aan.

Verhuizen Purmerend

Verhuizen hoeft niet duur te zijn. Andere verhuisbedrijven zijn meestal twee keer zo door als onze eigen verhuisservice. Wij vragen bijvoorbeeld geen voorrijkosten of vervoerskosten in Purmerend.  U hoeft ook geen toeslagen te betalen in de weekenden of in de avonden. Bij ons betaalt u alleen voor de gewerkte uren.

Verhuizers Purmerend

Onze verhuizers zijn flexibel en vakkundig. Onze verhuizers zorgen ervoor dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt zonder problemen.

Onze verhuizers communiceren duidelijk en u krijgt 1 vaste contactpersoon tijdens uw verhuizing. Onze verhuizers verhuizen u zeven dagen per week en wij gaan pas weg totdat uw verhuizing klaar is.

Verhuisdozen Purmerend

Wij bieden ook verhuisdozen te koop aan in onze webwinkel. Naast verhuisdozen bieden wij ook verpakkingsmateriaal aan.  Bij elke verhuizing die u bij ons inboekt ontvangt u van onze verhuisservice gratis 20 verhuisdozen.

Het goedkoopste vakkundig verhuisbedrijf van Purmerend en Omstreken.