Verhuisbedrijf Amsterdam

Het goedkoopste vakkundig verhuisbedrijf van Amsterdam en Omstreken.

Goed en goedkoop Verhuisbedrijf Amsterdam

Gaat u binnenkort verhuizen van of naar Amsterdam en zoekt u daarbij een goedkoop verhuisbedrijf in Amsterdam? Dan bent u bij MBI Verhuisservice bij het juiste adres.

Onze vakkundige verhuizers verhuizen u gemakkelijk van of naar Amsterdam. Of het nou door de smalle straten in Amsterdam centrum is of langs de drukke grachten zoals de Herengracht. Benieuwd naar onze kosten?

Tevens denken onze verhuizers graag met u mee. Ook kunnen onze verhuizers u helpen met het inpakken van uw inboedel.

Maar ook als u op een hoger gelegen verdieping woont is het voor ons een makkie u te verhuizen. Doordat wij gebruik maken van professioneel verhuismateriaal zoals een verhuislift en een verhuiswagen met laadklep kunnen wij elke verhuizing aan.

Door onze jarenlange verhuiservaring binnen Amsterdam is geen klus te groot en weg te smal! Daarnaast betaalt u bij ons geen voorrijkosten en geen vervoerskosten. Samengevat: MBI Verhuisservice is een professioneel en goedkoop verhuisbedrijf.

Benieuwd hoe goedkoop het bij ons is om u te verhuizen van of naar Amsterdam? Vul dan het aanvraagformulier in van MBI Verhuisservice.

Verhuizen Amsterdam: wij kunnen het als geen ander!

Als professioneel verhuisbedrijf uit Amsterdam verhuizen wij dagelijks mensen van en naar Amsterdam. Drukke wijken zoals Amsterdam west of amsterdam zuid zijn voor ons bekend terrein. Maar ook de buitenwijken van Amsterdam zoals Osdorp, Geuzenveld, Watergraafsmeer of Amsterdam Buitenveldert.

Verhuislift in Amsterdam?

Zoals u waarschijnlijk weet staat Amsterdam bekend om zijn drukke straten en smalle trappen. Als geen ander weten wij wat er komt kijken bij verhuizen in Amsterdam.  Als professioneel verhuisbedrijf in Amsterdam maken wij gebruik van compacte verhuiswagens en goed onderhouden verhuisliften. Ook kunt u bij ons een verhuislift huren.

Verhuisbedrijf Amsterdam Tarieven?

Wij hanteren zeer scherpe verhuiskosten. Daarnaast rekenen wij als enige verhuisbedrijf in Amsterdam geen voorrijkosten en geen vervoerskosten.

Geen toeslagen in de weekenden

Ook betaalt u voor onze verhuisservice GEEN toeslagen in de weekenden en in de avonden. Elders betaalt u 25% extra toeslag per gewerkte uur. Bij MBI betaalt u geen toeslagen!

Zoekt u dus een goed en goedkoop verhuisbedrijf in Amsterdam en omstreken? Dan zijn wij binnen 5 minuten bij u.

Amsterdams verhuisbedrijf

Omdat wij als verhuisbedrijf gevestigd zijn Amsterdam kunnen wij u verhuizen tegen zeer scherpe verhuiskosten. Daarnaast kunnen wij u ook verhuizen van of naar Den Haag, Rotterdam, Alkmaar. Ook verhuizen wij elders in Nederland. Tevens zijn wij een internationale verhuisbedrijf en verhuizen u ook bijvoorbeeld naar Duitsland, Frankrijk, Spanje en in heel Europa.

Klanten over MBI Verhuisservice

Als enige verhuisbedrijf in Amsterdam waren zij op zondag beschikbaar. De verhuizers waren professioneel en de prijs was er ook naar. Volgende keer weer zal ik weer gebruik maken van de verhuizers van MBI
H. Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Haarlem (Nederland).

Uitstekende service. Van te voren een prijs besproken, ze konden de volgende dag al komen. Waren op tijd en?? ze kwamen lachend binnen, niets was teveel, want er kwam natuurlijk nog iets bij kijken, extra spullen. Heb ze niet horen klagen en ze zijn echt goed/handig/voorzichtig/snel en inzichtelijk. Van mij krijgen ze een dikke 9+ En het zijn ook nog eens prettige jongens om om je heen te hebben.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Zaandam (Nederland).