Verhuisbedrijf Assendelft

Het goedkoopste vakkundig verhuisbedrijf van Assendelft en Omstreken.

Goedkoop verhuizen in regio Assendelft

Verhuist u binnenkort van Amsterdam naar regio Assendelft? En zoekt u daarbij een vakkundige en professionele verhuisbedrijf dat u goedkoop verhuist in Assendelft, Kerkbuurt, Zuideinde en Buitenhuizen? Dan bent u bij ons bij het juite adres.

Goedkoop verhuizen in regio Assendelft?

Wij zijn een goedlopend verhuisbedrijf en verhuizen in heel Nederland. Met onze verhuisservice verhuizen wij u ook in regio Assendelft. Wij beschikken over vakkundige verhuizers en verhuizen u professioneel. Wij verhuizen iedereen! Zowel particulieren, bedrijven, studenten en senioren. Wij doen naast verhuizen ook woningontruimingen bieden ook spoedverhuizingen aan.

Geen toeslagen in de weekenden

MBI Verhuisservice is als enige verhuisbedrijf in Nederland dat geen (extra) geen toeslagen berekent in de weekenden en in de avonden. Wij berekenen ook geen vervoerskosten in Assendelft en geen voorrijkosten. U betaalt bij MBI alleen voor de gewerkte uren en wij verhuizen u door tot wanneer u tevreden bent. Wij verhuizen u zeven dagen per week en verhuizen u ook op zondag. Wij staan 24 uur voor u klaar!

Verhuisbedrijf Assendelft kosten

Wij kunnen u verhuizen al vanaf €25 per gewerkte uur per verhuizer en €45 per uur met een verhuiswagen.  Uw complete inboedel kunnen wij al verhuizen al vanaf €170 als u alles klaar zet en wij alleen nodig zijn voor inladen en uitladen.
Bekijk al onze tarieven op onze tarievenpagina 

Goedkoop verhuisbedrijf  Assendelft

Wij zijn 70% goedkoper dan een andere (erkende of grote) verhuisbedrijf en bieden hetzelfde verhuiswerkzaamheden aan.  U kunt bij ons kosteloos een offerteformulier invullen en u krijgt binnen 6 uur een offerte opgestuurd naar uw email. U zit nergens aan vast.

Vraag hier uw gratis verhuisofferte aan

Verhuisservice Assendelft

Verhuisbedrijf frankrijkMet onze verhuisservice in Assendelft verhuist u zorgeloos van en naar Assendelft. Wij verhuizen u overal en verhuizen u bijvoorbeeld naar Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Hoorn, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Den Haag.  Naast onze nationale verhuizingen doen wij ook internationale verhuizingen.  Wij verhuizen wekelijks naar België , Frankrijk, Portugal, Malta, Spanje, Italië en in heel Europa.

Gratis verhuisdozen in Assendelft

Bij elke aanvraag voor uw verhuizing in regio Assendelft ontvangt u van ons een waardebon voor gratis verhuisdozen die u kunt gebruiken voor uw het inpakken van uw inboedel. Vraag hier uw gratis verhuisdozen aan.