Verhuisbedrijf Den Haag

Het goedkoopste vakkundig verhuisbedrijf van Amsterdam en Omstreken.

Den Haag is de hoofdstad in de provincie Zuid-Holland.
Het symbool van Den Haag is de ooievaar.
De gemeente van Den Haag telt maar liefst 515.880 inwoners (1 januari 2015)de op twee na grootste gemeente van Nederland, na Amsterdam en Rotterdam.
De Nederlandse regering en het parlement zijn in de stad gevestigd, en het is de plek van het koninklijk huis. Al is Den Haag niet de hoofdstad van Nederland, het vervult voor een belangrijk deel de rol die de hoofdstad eigenlijk moet doen. Zo staan bijna alle ambassades en ministeries in Den Haag. Daarnaast is de stad standplaats van vele nationale en internationale rechtscolleges, waaronder het Internationaal Gerechtshof, en het Internationaal Strafhof. Wat Den Haag tot een vestingplaats van de Verenigde Naties maakt, samen met New York, Wenen, Genève en Nairobi.

Bezienswaardigheden is bijvoorbeeld De Madurodam. De Madurodam is een Nederlandse miniatuurstad in Den Haag op een schaal van 1 op 25. Het was geopend op 2 juli 1952. Dit toeristische attractiepark trekt jaarlijks ongeveer 600.000 betalende bezoekers. Het park beslaat een totaaloppervlak van 62.630 m². De gebouwde stad zelf meet 17.630 m².

WhatsApp Regel uw verhuizing nu ook direct door ons te Whatsappen.