Verhuisbedrijf Noorwegen

Goedkoop verhuizen naar Noorwegen?

verhuizen noorwegenGaat u binnenkort verhuizen naar Noorwegen? Bijvoorbeeld naar Oslo, Bergen, Tromso of naar Trondheim? Dan kunnen u zeker van dienst zijn.  MBI Verhuisservice is een internationale verhuisbedrijf en wij verhuizen in heel Europa en dus ook naar Noorwegen.

Verhuisbedrijf naar Noorwegen

Een nieuwe leven starten in Noorwegen doe je samen met MBI Verhuisservice. Wij zorgen ervoor dat u wordt ontzorgd bij uw verhuizing. U krijgt een vaste contactpersoon voor uw gehele verhuizing. In Nederland komt er een verhuisadviseur bij u langs en die kijkt samen met u naar uw inboedel en maakt dan ter plekke een offerte voor u op maat. Wij zorgen ook voor inventarislijst en douaneformulieren en maken met u een planning wanneer u uw inboedel kunt verwachten in Noorwegen.

Emigreren naar Noorwegen?

Eindelijk, u wilt gaan emigreren naar Noorwegen en u zoekt daar nog een professionele verhuisbedrijf voor. MBI Verhuisservice heeft hiervoor de kennis in huis en kunnen u zorgeloos verhuizen naar Noorwegen. Wij verhuizen iedereen zowel kleine of grote verhuizingen Als internationaal specialist kunnen wij u goed helpen bij uw aankomende verhuizing naar Noorwegen.

Verhuisbedrijf tarieven naar Noorwegen

Voor verhuizingen naar Noorwegen zijn er bijzondere regels en bepalingen van toepassing voor uw verhuizing.  Er is bijvoorbeeld voor uw internationale verhuizing juiste papieren nodig voor de Noorse douane.

Voor uw internationale verhuizing hebben wij zeer scherpe tarieven. Wij berekenen een kilometertarief en tarief voor inladen en uitladen. Daarnaast komen er tolkosten bij en de kosten voor de eventuele veerpont.

Wij rijden dan via Duitsland, Denemarken en steken de Noordzee over naar Noorwegen als er bijvoorbeeld verhuist dient te worden naar Oslo in Noorwegen.

Uw verhuiskosten zijn afhankelijk van de afstand naar uw nieuwe locatie, het aantal m3 (inhoud) van uw inboedel en daarbij horende aantal verhuizers en de grootte van de verhuiswagen. Daarnaast komen er nog kilometerkosten bij en de tol en de veerpont kosten bij.  Wij rijden maximaal 10 uur per dag (wettelijke bepalingen) en zijn dan soms genoodzaakt om te gaan overnachten bij een hotel.

Waarom verhuizen naar Noorwegen met MBI?

  • Persoonlijke verhuisadviseur voor uw gehele verhuizing
  • Gratis verhuisbezichtiging bij uw thuis
  • Vakkundige verhuizers
  • Kennis van de huidige regels in Noorwegen
  • Zeer scherpe tarieven
  • Wij verhuizen elke dag en 365 dagen lang

 

Whatsapp ons voor een vrijblijvende verhuisbezichtiging

Noorwegen

Noorwegen is schitterend in de zomermaanden en koud in de wintermaanden.
Noorwegen ligt bij het westelijk dood van scandinavische eiland en grenst aan Zweden, Finland en Rusland.  Ook de eilandengroep Spitsbergen hoort bij Noorwegen

MBI Verhuisservice

Wij verhuizen in heel Europa.
Zo verhuizen wij u naar
Berlijn, Frankfurt, München – Verhuisbedrijf Duitsland 
Parijs, Lyon, Marseille, Bordeaux – Verhuisbedrijf Frankrijk 
Madrid, Barcelona, Valencia, Malaga – Verhuisbedrijf Spanje
Lissabon, Porto, Albufeira – Verhuisbedrijf Portugal 
Rome, Napels, Milaan – Verhuisbedrijf Italie 

Verhuisofferte aanvragen naar Noorwegen

Het goedkoopste vakkundig verhuisbedrijf naar Noorwegen.

Beoordeling
Beoordeling
5 based on 1 votes
MBI
Verhuisbedrijf noorwegen
0
WhatsApp chat