Verhuisbedrijf Marokko

Goedkoop verhuizen naar Marokko?

verhuisbedrijf marokkoGaat u emigreren naar Tanger of Casablanca of Rabat of Marrakech? En zoekt u een goedkoop verhuisbedrijf die u daarbij kan helpen? Dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij zijn een Nederlandse verhuisbedrijf en hebben ook een vestiging in Tetouan.

MBI – Verhuisbedrijf naar Marokko

Marokko is een land in Afrika naast Spanje en de grote steden zijn Casablanca, Marrakech, Nador, en Tanger.  Mensen die vanuit Nederland naar Marokko verhuizen zijn meestal de senioren die weer terug willen gaan naar hun eigen ‘huis’ in Marokko.

Verhuizen naar Marokko

Wij verhuizen op twee manieren naar Marokko
1. Verhuizing naar Marokko via de weg – Wij verhuizen u via Belgie, Frankrijk, Spanje en dan met de boot naar Marokko (2 tot 3 dagen reistijd).
2. Verhuizing naar Malta via de zee – Via Amsterdam of Rotterdam via containerschip naar Tanger of Casablanca (duur 2 weken tot 2 maanden).

Verhuistarieven naar Marokko

Wij hanteren zeer scherpe tarieven voor uw verhuisbedrijf en kunnen u daarom ook goedkoop verhuizen naar Marokko. Wij hanteren geen extra toeslagen in de avonden of in de weekenden.  Bij ons betaalt u gereden kilometer en u betaalt ook extra veerpont kosten (Van Spanje naar Tanger in Marokko) en tolkosten in Frankrijk en Spanje.

Vraag hier een vrijblijvende offerte gesprek bij uw thuis met onze verhuisadviseur

Maroc entreprise de déménagement

نقل شركة المغرب من هولندا إلى المغرب

واتس اب مجانا لنقلهم إلى المغرب

Het goedkoopste vakkundig verhuisbedrijf van Marokko
أرخص شركة إزالة في المغرب

Beoordeling
Beoordeling
5 based on 6 votes
MBI
verhuisbedrijf Marokko
0
WhatsApp chat