Verhuisbedrijf Engeland

Vraag hier uw vrijblijvende verhuisofferte aan voor uw verhuizing naar Engeland

Goedkoop verhuizen naar Engeland (Voor en na brexit)

verhuizen naar engelandZoekt u een professionele (internationale) verhuisbedrijf die u gaat verhuizen van Nederland naar Engeland? Dan kunnen wij u helpen met uw verhuizing naar Londen of naar Manchester of overal in Engeland.  Wij zijn een Amsterdamse verhuisbedrijf en verhuizen iedereen en overal in Europa.

Verhuizen naar Londen? of naar Manchester?

Met onze verhuisservice en onze vakkundige verhuizers kunnen wij u goedkoop en professioneel verhuizen. Wij verhuizen u ook voor brexit en na brexit. Wij verhuizen u zeven dagen per week en verhuizen u ook op zondag. Wij staan 24 uur voor u klaar!  

Wij berekenen geen (extra) toeslagen voor avonden en in de weekend met onze internationale verhuizingen!

Verhuizen naar Engeland  na Brexit

Elke verhuizing die binnenkort (na brexit) naar Engeland (verenigd koninkrijk) gaat moet uitgeklaard en ingeklaard worden aan de grens.  Voor elke verhuizing moet een uitvoer en invoerdocument worden opgemaakt en aanvullende documenten zijn soms nodig voor bloemen, planten en overige inboedel. In sommige gevallen dienen er ook invoerrechten betaald te worden. Voor de brexit is dit dus niet het geval omdat Engeland voor de brexit nog onderdeel maakt van de EU.

 

Verhuisofferte aanvragen voor uw verhuizing naar Engeland

 Brexit en verhuizingen naar Engeland?

verhuisbedrijf engelandVoor brexit verandert er niks aan en gelden geen aanvullende regels en voorwaarden. Na brexit verandert er veel voor u. De inboedel die u wilt laten verhuizen moet dan ingeklaard worden aan de grens en er dienen duane en invoer en uitvoerdocumenten worden opgemaakt. Er zullen wachttijden ontstaan zowel bij de Nederlandse grens en de Britse grens. Wij verwachten lange wachttijden bij de Engelse douane.

Verhuiskosten naar Engeland

Wij verwachten dat de verhuiskosten naar Engeland gelijk zullen blijven. De BTW komt te vervallen op verhuizingen van en naar Engeland. Echter de kosten en administratie voor douaneformulieren en de wachttijd van en naar Engeland denken wij de verhuisprijs gelijk zal blijven of een toename zal hebben van 10% van de totale verhuissom.

 

Moving to netherlands after brexit

Do you want to move to Europe? and are you looking for a professional removal company? We move you before and after brexit. We are a Dutch moving company and we are do international movements in Europe. We have many years of experience with moving to England and from England to the Netherlands.

Whatsapp uw for your movement to Netherlands Application for your movement to the Netherlands after Brexit Application for your move to the Netherlands before Brexit

Het goedkoopste vakkundig verhuisbedrijf van Engeland en Omstreken.
Your moving company from England to The Netherlands

Beoordeling
Beoordeling
5 based on 1 votes
MBI
verhuisbedrijf engeland
0
WhatsApp chat