Verhuisservice Zaandam

Goedkoop verhuizen in regio Zaandam?

Zoekt u een verhuisservice in regio Zaandam? Verhuist u binnenkort van of naar Zaandam? en zoekt u hulp bij het verhuizen? Dan kunnen wij u zeker helpen met uw verhuizing. Wij zijn een goedkoop verhuisbedrijf in regio Zaandam en verhuizen u bijvoorbeeld Poelenburg, Zaandijk, Westzaan, Wormerveer, Koog aan de zaan.

Goedkoop verhuisbedrijf in regio Zaandam?

verhuizen naar zaandamWij zijn een goedlopend verhuisbedrijf, gevestigd in Amsterdam en verhuizen in heel Nederland. Met onze verhuisservice verhuizen wij u ook in regio Zaandam. Wij beschikken over vakkundige verhuizers en verhuizen u professioneel. Wij verhuizen iedereen! Zowel particulieren, bedrijven, studenten en senioren. Wij doen naast verhuizen ook woningontruimingen bieden ook spoedverhuizingen aan

Vrijblijvend een verhuisofferte ontvangen voor uw verhuizing in regio Zaandam? Klik hier

Geen toeslagen in de weekenden

Wij verhuizen zeven dag per week en 365 jaar. Wij verhuizen u ook op zaterdag en zondag en vragen als enige verhuisbedrijf hiervoor geen extra kosten voor. Wij rekenen ook geen extra toeslagen in de avonden of in de weekenden!. Bij MBI betaalt u alleen voor de gewerkte uren.  Daarnaast betaalt u geen vervoerskosten en geen voorrijkosten voor uw verhuizingen in de buurt zoals naar Amsterdam, Krommenie, Assendelft, Haarlem, Beverwijk of naar Alkmaar.
U betaalt bij MBI alleen voor de gewerkte uren en wij verhuizen u door tot wanneer u tevreden bent. Wij verhuizen u zeven dagen per week en verhuizen u ook op zondag Wij staan 24 uur voor u klaar!

Verhuisbedrijf Zaandam

U verhuist al vanaf €160 voor uw verhuizing. U krijgt dan twee sterke verhuizers voor twee uur verhuisservice.  U kunt bij ons losse verhuizers of sjouwers inhuren vanaf €25.  Bekijk al onze tarieven op onze tarievenpagina 

Verhuisdozen en inpakmateriaal

Wij huren en verkopen ook verhuisdozen en inpakmateriaal

Aanvraagformulier voor uw verhuisofferte

Gratis verhuisdozen in Zaandam

Als u met onze verhuisservice verhuist dan bieden wij u gratis verhuisdozen aan.  U ontvangt gratis een waardebon voor verhuisdozen die u van ons krijgt u als u van onze verhuisservice gebruikt.

Vraag hier uw gratis verhuisdozen aan.

Verhuisofferte via Whatsapp?

Wilt u verhuizen van en naar Zaandam dan kunt u ook een offerte aanvragen via Whatsapp. U kunt dan ook foto’s van uw inboedel naar ons toe opsturen. U ontvangt dan via de Whatsapp een offerte en zo bent u zeker van uw verhuizing.
U kunt ons whatsappen op +31618832143

Verhuisofferte aanvragen via Whatsapp?

Waarom verhuizen met MBI Verhuisservice?

  • U betaalt geen vervoerskosten in regio Zaandam
  • U betaalt geen vervoerskosten in regio Zaandam
  • U betaalt geen toeslagen
  • U betaalt alleen per gewerkte uren
  • Uw inboedel is verzekert
  • U ontvangt gratis verhuisdozen
  • Wij verhuizen u zeven dagen per week
  • Geen extra toeslagen in de avonden of de weekenden.
Beoordeling
Beoordeling
5 based on 2 votes
MBI
verhuisservice zaandam
0
WhatsApp chat