Werkwijze

ONZE WERKWIJZE

Verhuizen hoeft niet duur te zijn en kan vele malen goedkoper, MBI Verhuisservice heeft dat  in de afgelopen jaren al bewezen voor honderden klanten betrouwbaar en flexibel te zijn. Maar ook de goedkoopste verhuisbedrijf te zijn in Amsterdam en omstreken voor bedrijven en particulieren.

Wij houden ons voornamelijk bezig met particuliere verhuizingen maar wij verhuizen ook complete bedrijfsverhuizingen en interne verhuizingen. Wij begeleiden de klant in de voorproces van de verhuizing, de verhuizing zelf en de nazorg.  Wij plannen, coördineren en begeleiden uw hele verhuizing.

Wij leveren een complete verhuisdienst voor particulieren en bedrijven. Ook zorgen we voor opruiming en afvoer van overbodige inboedel.

MBI Verhuisservice is meer dan een verhuisbedrijf. U kunt ons bijvoorbeeld ook inhuren voor (de)montage van uw meubilair of professioneel uw spullen inpakken. Daarnaast kunnen wij uw woning/kantoorpand bezemschoon opleveren aan de volgende eigenaar/huurder.

MBI Verhuisservice begeleidt de particuliere en zakelijke klant en nemen daarbij onze verantwoordelijkheid. Wij zorgen voor een heldere en regelmatige communicatie met onze klanten en hierdoor zorgen wij voor rust bij onze klanten. Daarom luidt onze motto “ Zorgeloos en goedkoop verhuizen”.

Werkwijze MBI Verhuisservice

Het goedkoopste vakkundig verhuisbedrijf van Amsterdam en Omstreken.

0
WhatsApp chat