Verhuisbedrijf Zwolle

Goedkoop verhuizen in Zwolle

verhuisservice zwolle

Gaat u binnenkort verhuizen van of naar Zwolle? Of verhuist u in Zwolle?
Dan kan MBI Verhuisservice u helpen met uw verhuizing in Zwolle. Wij zijn een betrouwbaar verhuisbedrijf van Nederland en werken in heel Nederland.
Wij verhuizen u ook in regio Zwolle zoals Kampen, Meppel, Hoogeveen, Hattem, Wezep.

Verhuisservice Zwolle

Met onze verhuisservice hebben wij jarenlange ervaringen met verhuizingen van hele inboedels.  Wij beschikken over vakkundige verhuizers en verhuizen u klantgericht en wij verhuizen door totdat u tevreden bent.  Met onze verhuisservice verhuizen wij iedereen.  Wij verhuizen particulieren, bedrijven, studenten en senioren. Wij doen naast verhuizen ook woningontruimingen bieden ook spoedverhuizingen aan.

Wij verhuizen elke dag!

Bij verhuisbedrijf Zwolle bent u bij het juiste adres voor uw verhuizing. Wij verhuizen u zeven dagen per week en dus ook op zaterdag en zondag. Wij vragen hierover geen extra kosten voor bijvoorbeeld in de vorm van extra toeslagen. Bij MBI Verhuisservice betaalt u alleen de gewerkte uren. Onze tarieven zijn transparant voor iedereen. U betaalt dus nooit teveel bij uw verhuizing.

Geen toeslagen in weekenden

MBI Verhuisbedrijf Zwolle berekent geen toeslagen in de weekenden of in de avonden. U betaalt bij MBI alleen voor de gewerkte uren en wij verhuizen u door tot wanneer u tevreden bent. Wij verhuizen u zeven dagen per week en verhuizen u ook op zondag. Wij staan 24 uur voor u klaar!

Gratis verhuisdozen bij uw verhuizing

*** Tijdelijke actie ***
Bij elke verhuizing die u door MBI Verhuisservice laat uitvoeren ontvangt u van ons gratis een waardebon waar u verhuisdozen kunt ophalen voor uw verhuizing. U kunt de verhuisdozen gebruiken voor het inpakken van uw spullen voor uw verhuizing.

Verhuisbedrijf Zwolle kosten

Wij zijn 70% goedkoper dan een andere (erkende of grote) verhuisbedrijf en bieden hetzelfde verhuiswerkzaamheden aan. Wij verhuizen u al vanaf €250 voor uw complete inboedel.  Vraag daarom een kosteloze en vrijblijvende verhuisofferte aan en ontvang binnen 6 uur een offerte op maat naar uw email. U zit nergens aan vast   Vraag hier uw gratis verhuisofferte aan

Het goedkoopste vakkundig verhuisbedrijf van Zwolle en Omstreken.