Verhuisbedrijf Beverwijk

Het goedkoopste vakkundig verhuisbedrijf van Beverwijk en Omstreken.

Goedkoop verhuizen met verhuisbedrijf Beverwijk

Verhuist u van Beverwijk of naar Beverwijk of binnen Beverwijk? Dan bent u bij ons bij het juiste adres. Wij zijn bekend in Beverwijk en verhuizen diverse klanten in Beverwijk.

Verhuizen naar Beverwijk?

Beverwijk staat bekend om de zwarte markt en grote meubelboulevard. Wij kunnen u van elke stad verhuizen naar Beverwijk met onze flexibele , vakkundige verhuizers.

Onze goedkope verhuizers in Beverwijk.

Onze verhuizers verhuizen u 7 dagen per week en verhuizen u elke dag van het jaar. Zowel op de zondagen en zowel tijden de schoolvakanties. Wij werken het hele jaar door. Onze verhuizers zijn professioneel en vakkundig en verhuizen u totdat u tevreden bent. Al onze verhuiswagens hebben een laadklep. Neem contact met onze verhuisbedrijf Haarlem en vraag een vrijblijvende offerte aan via onze online aanvraagformulier voor uw verhuizing. 

Geen toeslagen in de weekenden en zondag!

Wij kunnen u op elk moment helpen met uw verhuizing en werken ook op zondag. Wij vragen hiervoor als enige verhuisbedrijf in Beverwijk geen extra kosten voor zoals toeslagen of kleine letters. Omdat onze verhuizers flexibel zijn zijn wij in staat u op korte termijn te verhuizen, bijvoorbeeld op hetzelfde dag. Wij kunnen u spoedverhuizers leveren en wij verrichten ook spoedverhuizingen. 

Verhuistarieven van verhuisbedrijf Beverwijk

Onze tarieven zijn openbaar en wij zijn hier transparant over. Wij hebben geen kleine letters en onze algemene voorwaarden zijn duidelijk.  Wij verhuizen u vanaf 169,- incl BTW en berekenen geen starttarieven of voorrijkosten of vervoerskosten!.  Annuleren kan altijd en is kosteloos indien u dit wel binnen 48 uur per mail aan ons doorgeeft.

MBI Verhuisservice
Verhuisbedrijf Beverwijk

0
WhatsApp chat