Verhuisbedrijf Arnhem

Het goedkoopste vakkundig verhuisbedrijf van Arnhem en Omstreken.

Goedkoop verhuizen in Arnhem?

Verhuist u binnenkort van of naar Arnhem? Of verhuist u binnen Arnhem? Dan kunnen wij u helpen met uw verhuizing. Wij zijn een landelijke verhuisbedrijf met vestigingen overal in Nederland, zo ook in Arnhem.  Wij zijn een professionele verhuisbedrijf en een goedkope verhuisbedrijf.

Verhuisservice Arnhem

Waarom MBI Verhuisservice?
Wij beschikken over Nederlandstalige sprekende verhuizers. Wij zijn het goedkoopste verhuisbedrijf in regio Gelderland. Wij verhuizen u professioneel en werken klantgericht. Naast verhuiswerkzaamheden doen wij ook ontruimingen en kunnen u helpen met demonteren en monteren

Geen toeslagen in de weekenden!

Onze verhuizers werken zeven dagen per week en 24 uur per dag als het moet. Onze verhuizers zijn vakkundig en werken door tot wanneer u tevreden bent. Bij ons betaalt u geen toeslagen in de weekenden en of in de avonden (Elders betaalt u minimaal 50% extra als toeslag, bij ons geen toeslagen!)
Wij verhuizen u wanneer het u uitkomt 

 

Kosten verhuizen in Arnhem

Met MBI Verhuisservice bespaart u tot 80% op de kosten van de verhuizing.  Bij ons betaalt u alleen de gewerkte uren en u betaalt geen vervoerskosten en geen brandstofkosten binnen Arnhem.

Goedkoop verhuisbedrijf nodig? | Verhuis nu al vanaf €255,-‎

U krijgt hiervoor twee verhuizers met een verhuiswagen voor twee uur verhuisservice. Per gewerkte uur betaalt u 85 EUR extra.

0
WhatsApp chat