Goedkoop verhuizen naar Denemarken doe je met MBI Verhuisservice

Goedkoop verhuizen naar Denemarken?

Gaat u binnenkort verhuizen van of naar Denemarken en zoekt u daarbij een internationale verhuisbedrijf?  Wij verhuizen u van Nederland bijvoorbeeld naar Kopenhagen, Odense of naar Esbjerg. Wij verhuizen in heel Denemarken.

Verhuisbedrijf Denemarken

Wij zijn een Nederlandse verhuisbedrijf en verhuizen in heel Nederland en Europa. Met onze verhuisservice zijn wij in staat om ook naar Denemarken te verhuizen.
Wij beschikken over internationale verhuizers en verhuizen u professioneel over de grens. Wij verhuizen iedereen van studenten tot senioren. Wij doen naast verhuizen ook woningontruimingen bieden ook spoedverhuizingen aan.

Vakkundige verhuizers

Wij verhuizen zeven dagen per week en 24 uur per dag. Wij berekenen voor u geen extra kosten zoals toeslagen in de weekenden of in de avonden. Wij verhuizen ook op zondag en daarvoor gelden hetzelfde tarieven net als doordeweeks. Bij MBI betaalt u alleen voor de gewerkte uren en verhuizen u totdat u tevreden bent.

Verhuiskosten naar Denemarken?

Wij rekenen voor internationale verhuizingen de volgende kosten:
Voor elk gereden kilometer vragen wij 0,99 EUR

De kosten worden berekend vanaf de inlaad adres in Nederland tot de uitlaad adres in Denemarken en terug naar onze hoofdkantoor in Amsterdam.

Daarnaast betaalt u voor inladen en uitladen onze uurtarieven en u betaalt ook apart voor tol en veerpont kosten.

Tijdelijke aanbieding voor internationale verhuizingen 10% korting

Mocht u binnenkort emigreren naar Denemarken en zoekt u hiervoor een verhuisbedrijf dat krijgt u bij MBI Verhuisservice nog 10% verhuiskorting voor uw internationale verhuizing naar Denemarken. Dat scheelt honderden euro’s

Gratis verhuisdozen

Wij geven ook gratis verhuisdozen weg aan onze klanten die internationaal verhuizen naar Denemarken.

MBI Verhuisservice

Wij zijn een nationale verhuisbedrijf en een internationale verhuisbedrijf. Wij verhuizen u in heel Nederland en ook in heel Europa.  Wij hebben in onze eigen mensen (agent) in Wij verhuizen maandelijks naar België , FrankrijkPortugalMaltaSpanje, Italië en in heel Europa.

Met onze verhuisservice in Nederland verhuist u zorgeloos in heel Nederland.
Wij verhuizen u overal en verhuizen u bijvoorbeeld naar AmsterdamHaarlemAlkmaarHoornUtrechtDen HaagRotterdam en Den Haag.  Naast onze nationale verhuizingen doen wij ook internationale verhuizingen.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan
Beoordeling
Beoordeling
5 based on 1 votes
MBI
verhuizen naar denemarken
0
WhatsApp chat