Goedkope verhuizers Amsterdam

Wij zijn het enigste verhuisbedrijf in Amsterdam dat geen toeslagen hanteert in de weekenden en in de avonden! Wij hanteren ook geen voorrijkosten en geen vervoerskosten in Amsterdam. U betaalt bij ons alleen per gewerkte uur en u weet altijd hoeveel u betaalt.

Verhuizers Amsterdam

Onze verhuizers hebben de juiste vaardigheden voor verhuizingen in Amsterdam en kennen de straten in Amsterdam centrum en de verhuizers zijn creatief met parkeren en verhuizen in drukke straten zoals Prinsengracht, Frederik Hendrikstraat of plekken waarin wij normaal niet mogen komen zoals Dam, Damrak of Nieuwezijds Voorburgwal.

Goedkoop verhuizen in Amsterdam

Wij voeren alle verhuizingen uit, van en naar Amsterdam en naar elk stad in Nederland. U kunt via onze aanvraagformulier uw gegevens invullen en wij zorgen dat u binnen zes uur een vrijblijvende offerte ontvangt. Wij hanteren scherpe tarieven en al onze tarieven zijn openbaar. Bij ons betaalt u geen aanbetaling maar u betaalt bij ons altijd achteraf.

Wat een topbedrijf is dit. Ik belde hen lichtelijk in paniek om 22.30h toen van een collegabedrijf een mail bij me binnenkwam dat ze mijn verhuizing niet konden verzorgen. MBI stond meteen klaar, regelde op dat tijdstip een auto en drie verhuizers. Wat een vriendelijke jongemannen waren dat. Ze gingen bijzonder zorgvuldig met mijn spulletjes om. Niets is stuk of beschadigd geraakt. Ze waren relaxed en goed op elkaar ingespeeld, werkelijk een topteam. Ze reden me zelfs, toen we geld waren gaan pinnen, keurig terug naar huis. Ik kan iedereen aanraden in zee te gaan met deze mensen. Ze stellen je gerust, gaan heel netjes met de spullen om en leveren extra service. Helemaal top. Bedankt heren! Ik ga jullie zeker aanbevelen. Groetjes Els Naderman, verhuizing van 26 maart 2014

Verhuizing van Amsterdam naar Berlijn

Voor mijn verhuizing van Amsterdam naar Berlijn ben ik via Google uitgekomen bij MBI verhuisservice. Zij leken binnen deze prijscategorie de meest professionele en dat is ook gebleken. Ik ontving een snelle reactie met een schappelijke prijsofferte en een duidelijke, realistische planning. Op de dag zelf waren zowel de verhuizers als de extern ingehuurde man met de ladderlift stipt op tijd. Verder kwam hun voorgestelde planning tot op de minuut uit en werden m’n spullen met zorg en vakkundig ingeladen. Tijdens hun rit naar Berlijn werd ik per sms netjes op de hoogte gehouden van hun vorderingen. Eenmal aangekomen verliep het uitladen net zo soepel als het inaden. Erg fijne samenwerking met beleefde, kundige verhuizers. Een aanrader.

Bekijk onze tarieven en diensten voor uw verhuizing naar Berlijn, Munchen, Frankfurt of naar een ander stad in Duitsland.

Ik zat met een probleem, had een USA vries-koelcombinatie gekocht die afgeleverd werd door de dealer. Door omstandigheden (een ongelukje) kon de leverancier niet verder leveren dan de begane grond. Ik zat met een groot probleem, zocht willekeurig naar een verhuisservice (in dit geval MBI) nooit van gehoord. Bij het telefoongesprek gaf de man aan de de andere kant (van MBI) aan te weten over wat voor koelkast ik sprak, alleen dat gaf al vertrouwen en gaf aan als er genoeg werkruimte was (een normaa trapportaal) de verplaatsing naar de 2e (waar ik woon) wel geregeld kon worden enwij maakten een afspraak. De mannen waren keurig op tijd en gingen direct zorgvuldig en duidelijk met zin en vakkundigheid aan het tillen (had zelf wel wat twijfels omdat 1 van hen wat klein was). Werkelijk in no time was de koelkast met beleid, zorgvuldigheid, vakmanschap en duidelijke communicatie onderling geplaatst daar waar ik hem wilde hebben. Een volgende keer als ik weer zo een kluds heb weet ik waar ik naar toe ga. Mannen nogmaals bedankt v oor jullie sercie, KLASSE!!

Whatsapp ons voor een afspraak Online aanvraagformulier voor uw verhuizing

Waarom MBI Verhuisservice?

Geen voorrijkosten!

Geen vervoerskosten in en rond Amsterdam!

Geen toeslagen in de avonden!

Geen toeslagen in de weekenden!

Geen 9-5 mentaliteit!

Gratis vrijblijvende offerte bij uw thuis

Wij werken 7 dagen per week en 365 dagen per jaar

Wij zijn flexibel

U betaalt alleen de gewerkte uren!

Onze verhuizers zijn flexibel ingesteld en wij hebben de ervaring, benodigdheden en kennis om uw verhuizing vlekkeloos en zorgeloos te laten verlopen!

Beoordeling
Beoordeling
5 based on 1 votes
MBI
Goedkope verhuizers Amsterdam
0
WhatsApp chat