Verhuisbedrijf Breda

Het goedkoopste vakkundig verhuisbedrijf van Breda en Omstreken.

Goedkoop verhuizen in regio Breda?

Verhuist u binnenkort in regio Breda of gaat u verhuizen van of naar Breda naar een andere stad in Nederland? En zoekt u daarbij een vakkundige, professionele verhuisbedrijf die u helpt met uw verhuizing? Dan kunnen wij u helpen met uw verhuizing. Wij verhuizen in heel regio Breda en in Oosterhout, Bavel, Teteringen, Ulvenhout en Prinsenbeek.

Goedkope verhuisservice in Breda

Wij zijn een Nederlandse verhuisbedrijf en verhuizen in heel Nederland. Wij hebben een hoofdkantoor in Amsterdam en hebben vestigingen in Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Wij verhuizen u overal in Nederland en verhuizen ook internationaal in Europa. Wij beschikken over vakkundige verhuizers en verhuizen u professioneel.  Wij verhuizen iedereen. Wij verhuizen particulieren, bedrijven, studenten en senioren. Wij doen naast verhuizen ook woningontruimingen bieden ook spoedverhuizingen aan.

Geen toeslagen in weekenden

MBI Verhuisbedrijf Breda berekent geen toeslagen in de weekenden of in de avonden. Wij berekenen geen vervoerskosten in regio Breda en als u verhuist van Breda naar een andere stad vragen wij wel vervoerskosten en starttarief.
U betaalt bij MBI alleen voor de gewerkte uren en wij verhuizen u door tot wanneer u tevreden bent. Wij verhuizen u zeven dagen per week en verhuizen u ook op zondag. Wij staan 24 uur voor u klaar!

Verhuisbedrijf Breda kosten

Wij kunnen u verhuizen al vanaf €25 per gewerkte uur per verhuizer en €45 per uur met een verhuiswagen.  Uw complete inboedel kunnen wij al verhuizen al vanaf €250 als u alles klaar zet en wij alleen nodig zijn voor het inladen en uitladen.
Bekijk al onze tarieven op onze tarievenpagina 

Goedkoop verhuisbedrijf  Breda

Wij zijn 70% goedkoper dan een andere (erkende of grote) verhuisbedrijf en bieden hetzelfde verhuiswerkzaamheden aan.  U kunt bij ons kosteloos een offerteformulier invullen en u krijgt binnen 6 uur een offerte opgestuurd naar uw email. U zit nergens aan vast.

Vraag hier uw gratis verhuisofferte aan

Verhuizen naar Breda?

Met onze verhuisservice in Assendelft verhuist u zorgeloos van en naar Assendelft. Wij verhuizen u overal en verhuizen u bijvoorbeeld naar AmsterdamHaarlemAlkmaarHoornUtrechtDen HaagRotterdam en Den Haag.  Naast onze nationale verhuizingen doen wij ook internationale verhuizingen.  Wij verhuizen wekelijks naar België , FrankrijkPortugalMaltaSpanje, Italië en in heel Europa.

Gratis verhuisdozen bij uw verhuizing

Als u verhuist met MBI Verhuisservice dan ontvangt u van ons gratis verhuisdozen. U krijgt dan van ons een gratis waardebon voor de verhuisdozen die u kunt gebruiken voor het inpakken van uw spullen bij uw verhuizing.

Beoordeling
Beoordeling
5 based on 2 votes
MBI
verhuisbedrijf breda
0
WhatsApp chat