Reviews en ervaringen

Opzoek naar goedkoop en professioneel verhuisbedrijf?

MBI Verhuisservice staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap in de complete uitvoering en werken vaak in groot gebied. MBI Verhuisservice hecht veel waarde aan het oordeel van de klant.

Niet alleen wij, maar ook u bent wellicht benieuwd naar de reacties van onze klanten. 

De verhuisservice van verhuisbedrijf MBI Verhuisservice krijgt een gemiddelde beoordeling van 9.9 gebasseerd op 105  klantbeoordelingen.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan voor uw verhuisservice

marktplaats-mbi
MBI Verhuisservice op Marktplaats

Uitstekende ervaring gehad met MBI! Communicatie loopt vlot en makkelijk, ze zijn snel en kordaat met plannen. De 3 heren die kwamen verhuizen gingen uiterst professioneel te werk, waren heel zorgvuldig en voorzichtig, planmatig, en waren vooral erg vriendelijk. Mijn spullen moesten kort in een opslag ter overbrugging, ook dit werd door hen helemaal geregeld.
Bas Verhuizing binnen Amsterdam 16 juli 2019

Goedkoop verhuizen doet u met MBI Verhuisservice

MBI is zeker een aanrader! De verhuizing ging erg soepel en de mannen van MBI zijn enorm behulpzaam en erg aardig, veel met ze gelachen ook. Fijn dat je op zondag kunt verhuizen zonder bijkomende kosten! Bij de volgende verhuizing schakel ik ze weer in!
Kathelijn en Aniek Nagtzaam Verhuizing met verhuislift binnen Amsterdam

Reservering ging makkelijk en vriendelijk via WhatsApp! We hadden een verhuislift en een bediener erbij (ivm 1e etage in Amsterdam en een onhandige trap!): het ging soepel, snel en de medewerker was heel vriendelijk. Erg tevreden dus!
Jeske Clarijs verhuizing met verhuislift binnen Amsterdam

Op zich een soepele verhuizing gehad. Hielden zich keurig aan afgesproken prijs. 1 minpuntje chauffeur niet bereid te helpen uitladen of te wachten tot m’n hulp ook was gearriveerd. Kan zijn dat dit niet duidelijk was. Onhandige planning van onze kant maar het was een spoed verhuizing. Als je een goedkoop bedrijf zoekt is deze erg aan te raden.
Phebe Mulder budget verhuisservice binnen Amsterdam

Betrouwbaar verhuizen met MBI Verhuisservice

Snel en voorzichtig geholpen. Heel vriendelijke en goedhartige mensen en ook nog eens veel goedkoper dan de meesten!
Rawoued Bouguila – Student verhuizing van Amsterdam naar Almere

Veel zware spullen trap af getilt , fijn dat we dat dit keer uit handen konden geven aan deze twee toffe gasten, vriendelijk bedankt👍 echt een aanrader , en de prijs viel ook nog is mee
Rowin Zwarts – Verhuizers Amsterdam

Ging erg snel en de mannen waren vriendelijk. Zeker aan te raden.
Florine Streefkerk

MBI Verhuisservice is een aanrader! Ze zijn goedkoop en werken zeer zorgvuldig, personeel is beleefd en werken hard!!! Top geregeld de hele verhuizing! Bedankt MBI Verhuisservice !!!
Henk Pirsouw

Super snelle verhuizing gehad met twee hele vriendelijke mannen. Ze waren stipt op tijd en snel klaar. Ook de communicatie vooraf was prettig en helder. Een aanrader!
Marloes Lagaaij

De mannen van MBI Verhuisservice zijn in 1 woord: ”GEWELDIG”
Kan het een ieder aanraden!
BlOUX

Erg aardige medewerkers en super service! Zou ze zeker nog een keer inhuren!
Isabelle Xx

Goede service (kreeg ruim van te voren dozen te huur), Mo was steeds goed telefonisch bereikbaar voor al mijn vragen, hardwerkende, vriendelijke verhuizers, het was een prettige ervaring.
Iris Otten

Top verhuizers! Professioneel !
Even onduidelijkheden over de offerte gehad, maar werd teruggebeld en vriendelijk te woord gestaan.
Zeker een aanrader
Franka van Velthoven

als vrijwilligster heb ik een oude heer zijn huis ontruimd zijn spullen moesten opgeslagen. tot mijn vreugde vond ik Mbi verhuisservice en opslag .zij hebben de spullen keurig verhuisd en een opslag geregeld. persoonlijk ben ik erg tevreden over dit bedrijf ze zijn vriendelijk. behulpzaam en zeer betaalbaar, Een echte aanrader. namens Hr Buiskool. en mij Francis van IJzendoorn
Francis van IJzendoorn

Veel beter gaat de prijs-kwaliteit verhouding van een verhuizing niet worden.

Afgelopen vrijdag na 2,5 uur hard werken met drie mannen van MBI Verhuisservice waren wij verhuisd. Het huis waar naartoe verhuisd werd was nieuw en ook daar hielden ze erg goed rekening mee.
Jan-Joost Beijnes

MBI Verhuisservice is een heel betrouwbare partij. Tweede ervaring binnen korte tijd weer even plezierig en snel als de eerste keer. Communicatie per telefoon werkt het meest doeltreffend. Mail heeft wat meer tijd nodig. Goede prijs/kwaliteitverhouding.
Ilari Hoevenaars

Hardwerkende, zorgvuldige verhuizers. De offerte was al heel voordelig, maar uiteindelijk waren we zelfs een half uur eerder klaar met verhuizen en viel de rekening nog lager uit. Ik zou MBI Verhuisservice aan iedereen aanraden!
Julia Padberg

Top geholpen! Kan het iedereen aanraden.
Youssra Salama

Echt een fijne verhuizing gehad. Ik stond er zelf maar een beetje bij te kijken en ze namen alles uit handen. Het had niet beter of sneller kunnen gaan.
Hanneke van Mackelenbergh

Prima service en goede prijs. Handig dat je per uur betaald. Kan iedereen aanraden met strak budget en geen gigantische eisen.
michiel boon

Fantastische service vriendelijke sympathieke hardwerkende meedenkende jongens hebben ons top geholpen ! Een enorme aanrader!
Michelle Pillay

Geweldig: wasmachine en droger werden op zondag verhuisd, net op tijd voor de installatie!
Gerard Van Den Eynden

Mijn ervaring met MBI Verhuisservice is top!
Paar weken geleden maakte ik me zorgen om het verhuizen, maar het is allemaal keurig en zorgeloos verlopen. Het zijn vakkundige verhuizers! Zeker een aanrader!
Chaima Benai

Prima service. Goede afspraken. Keihard werkende verhuizers die goed meedachten. En dat alles voor een uitstekende prijs. Kortom: geen enkele reden om meer te betalen.
Serge W

For moving – Van with two guys did it very fast loading and un-loading and neat and clean. Excellent service, and very nice guys!.
ಅಂಬು ಯತ್ನಾಳ ಕೋರವಾರ್

(Vertaald door Google) Bedankt jongens voor het verplaatsen van ons helemaal uit Frankrijk. Onberispelijke service, op tijd, met grote glimlachen, alles in één stuk :). We bellen opnieuw voor de volgende zet.

(Origineel)
Thanks guys for moving us all the way from France. Impecable service, on time, with big smiles, all in one piece :). We will call again for the next move.
Iulia Istrate

(Vertaald door Google) Ik opgeslagen wat bagage hier voor een paar dagen, terwijl ik nam een ​​rip naar Engeland. Zeer vriendelijke service en zeer meegaand. Een leuke veilige plek om dingen op te slaan voor een korte tijd. Ze nam zelfs de tijd om me te helpen bij het vinden van een vlucht naar Londen. Ik ben het houden van hun kaart in mijn bestanden en zullen zeker weer gebruik maken van hun diensten in de toekomst.

(Origineel)
I stored some luggage here for a few days while i took a rip to England. Very friendly service and very accomadating. A nice safe place to store things for a short amount of time. They even took the time to help me find a flight to London. I am keeping their card in my files and will definately use their service again in the future.
jeff masin

Klantbeoordelingen van MBI Verhuisservice op Yelp.nl
Klantbeoordelingen van MBI Verhuisservice op Yelp.nl

Beoordeling
Beoordeling
5 based on 7 votes
MBI
ervaringen
0
WhatsApp chat